MONICA MACOVEI vrea sa isi ia permisul pentru motor

MONICA MACOVEI a fost prezenta intr-o emisiune de divertisment, unde si-a prezentat locuinta si a vorbit despre viata sa.

In cadrul emisiunii pe care Teo o modereaza la Kanal D, europarlamentarul MONICA MACOVEI a aratat o alta fata a sa, mai putin cunoscuta publicului. Prezidentiabilul independent si-a facut intrarea in platoul emisiunii pe motor.

Citeste si: MONICA MACOVEI: SEFII SERVICIILOR SECRETE SA NU POATA OCUPA NICIO FUNCTIE DE DEMNITATE PUBLICA TIMP DE 5 ANI

MACOVEI a marturisit ca vrea sa isi ia permisul pentru motocicleta, povestind ca merge prin Bucuresti cu motorul de cateva saptamani. “E un mijloc de transport rapid si chiar imi place foarte mult”, a spus MACOVEI.

Europarlamentarul a povestit si despre fiul sau, student la arhitectura in strainatate. “Acum lucreaza la o firma de arhitectura in Elvetia”, a povestit MACOVEI, aratand un tablou care o infatiseaza pe aceasta cu o balanta in mana (simbol al justitiei), scrie psnews.ro

MONICA MACOVEI a povestit ca mama sa a ajutat-o sa isi creasca baiatul.

“Radu s-a nascut in Bucuresti si a crescut aici cu parintii mei si cu mine. El imi da sfaturi, el ma cearta (..)”.

Citeste si: MONICA MACOVEI ISI DEPUNE CANDIDATURA LA ALEGERILE PREZIDENTIALE DUMINICA

Referitor la locuinta sa, MACOVEI a explicat ca este  “o casa veche, aici stateau servitorii pe vremea aceea, e o scara ingusta, nici balustrada nu era cand am venit eu. Are trei camere”.

Aceasta a facut si o afirmatie socanta: “Pentru tara mea, m-as rade in cap”, a spus europarlamentarul.

Sursa foto: romaniatv.net