Monica Pop, dezvăluire năucitoare despre vaccinul anti-coronavirus!

Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală, se numără printre specialiștii sceptici în privința vaccinării împotriva noului coronavirus. Mai mult, renumitul medic oftalmolog nu susține ideea de vaccinare, dar face și un anunț năucitor referitor la efectele secundare ale vaccinului anti-COVID 19.

Monica Pop a declarat într-un interviu acordat postului de televiziune Antena 3 că unul dintre efectele secundare ale acestui vaccin ar putea fi leucemia.

”Domnule Gâdea, are efectele secundare pe termen scurt, dar alea pe termen lung unde sunt? Că vă mai spun încă o dată, peste 3 ani face leucemie unul care face vaccinul. Și fac toți…Domnule Gâdea, de unde știți ce se întâmplă peste un an? Faceți copilului dumneavoastră vaccinul ăsta? Pericolul e foarte mare! Nimeni nu poate niciodată să spună că acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, cinci ani!”, a declarat Monica Pop la ”Sinteza Zilei”.

”Vă dați seama că nu mă voi vaccina. Categoric nu și nici nu voi dai vreun sfat cuiva să se vaccineze atâta timp cât acest vaccin e făcut în trei luni!”, a conluzionat Monica Pop.

Sursa foto: captura video