Monica Ridzi, dusa de urgenta la spital

Monica Ridzi, dusa de urgenta la spital

Fostul ministru al Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, inchisa pentru coruptie la Penitenciarul Gherla, a fost transportata, luni, la Spitalul Penitenciar Jilava. Surse din penitenciar au explicat ca transferul s-a facut dupa ce Monica Ridzi a facut o cerere de internare, transmit televiziunile de stiri.

Transferul nu s-a facut in baza unei decizii date de instanta, ci in baza unei solicitari personale de internare, deoarece se simte tot mai rau. Daca medicii vor decide, Ridzi va fi adusa apoi la sectia exterioara a Penitenciarului Gherla.

“Monica Iacob Ridzi a fost transferata nu in baza unei decizii a instantei, ci in baza unei solicitari personale de internare in spital, motivand ca sufera de mai multe boli si ca se simte rau. A fost transferata cu autobuzul Penitenciarului Gherla la Spitalul Penitenciar Jilava. Va fi consultata, i se va aplica tratamentul de care are nevoie, iar daca medicii vor decide, cel mai probabil, va fi adusa inapoi la sectia exterioara a Penitenciarului Gherla”.

Citeste si: SOTUL MONICA IACOB RIDZI SPUNE CA STAREA DE SANATATE A ACESTEIA SALE S-A AGRAVAT IN PENITENCIAR

Amintim ca sotul Monicai Ridzi a declarat duminica, cu ocazia unei vizite la Sectia Exterioara a Penitenciarului Gherla, ca starea de sanatate a sotiei sale s-a agravat. 

Tiberiu Iacob Ridzi a declarat ca starea sotiei sale s-a agravat si ca in penitenciar nu ii pot fi administrate tratamentele necesare, la fel ca intr-un spital. “Impreuna cu avocatul vom face tot posibilul sa o mutam intr-un spital penitenciar”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, potrivit citynews.ro.

Citeste si: EMIL BOC: MONICA RIDZI nu are o STARE DE SANATATE buna

Monica Iacob Ridzi a fost condamnata definitiv, in 16 februarie, de catre instanta suprema, la cinci ani de inchisoare pentru abuz in serviciu privind manifestarile organizate in 2009 de Ziua Tineretului. Fosta ministra s-a predat la Politia Judeteana Cluj, fiind incarcerata la sectia exterioara din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, unde va sta in perioada de carantina.