Monica Tatoiu, o luptatoare innascuta. Uite cum a invins cancerul

Monica Tatoiu a trecut prin clipe grele in ultimii 3 ani. In 2010, a fost diagnosticata cu o forma de cancer la sani. A urmat un tratament naturist care, prin minune, a dat roade si fosta femeie de afaceri s-a insanatosit.

“Reteta am primit-o de la cineva din Resita care a vrut sa ma ajute. Medicamentul naturist este facut din laptisor de matca, miere de salcam, polen macinat, ser fiziologic si tinctura de propolis. Toate ingredientele se amesteca, apoi pasta creata se pune la frigider. Se ia o lingurita dimineata, la pranz si seara, pe stomacul gol, sau cu ceai. Puteti manca dupa 30 de minute”, explica Monica in 2010.

Acum cateva saptamani, medicii i-au dat iar o veste cutremuratoare: cancerul ar fi recidivat. Dupa o alta saptamana de patima pentru Monica si familia ei, doctorii au recunoscut, cu seninatate, ca s-au incurcat analizele!

“Asa este. Asa mi s-a intamplat. M-am dus sa-mi fac analize si mi-au zis ca am cancer. Sincer, n-am facut niciun atac de panica, nu m-am speriat pentru ca stiu ca eu n-am ce sa patesc rau. Eu n-am facut rau nimanui si Dumnezeu stie asta. Sincer, nu m-am speriat. Plus ca mie nu mi-e frica de moarte, nu mi-e frica de cancer. In schimb, sotul meu si medicul erau terminati. N-au fost buni de nimic. Dupa aceea am aflat ca mi se gresisera analizele, probabil mi-au fost incurcate cu altele”, a povestit Monica Tatoiu pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: emediabacau.ro