Monica Tatoiu și-a făcut testamentul! Ce sarcină i-a trasat fiului său

Monica Tatoiu a călătorit mult în ultima vreme, dar a și suferit un teribil accident la schi, în Elveţia. Invitată la Pro Tv, vedeta a povestit cu seninătate că şi-a făcut testamentul şi a subliniat ce i-a cerut fiul ei să facă.

Monica Tatoiu s-a retras o perioadă din viaţa publică, dar în tot acest timp, a făcut în aşa fel încât să nu se plictisească. ” (…) Am fost şi la schi. Eu schiez de 35 de ani şi schiez bine. Am fost în Elveţia. Ei sunt capete pătrate şi îmi asum ce spun. Am nimerit pe o pârtie de 3 metri, care era de pârtie pentru maşini. Aţi mai auzit aşa ceva? Erau două semne galbene, care ar fi indicat acest lucru. După ce am coborât partea cu zăpadă, am dat în faţă de un tunel asfaltat. Accidentul a fost grav. După 60 de ani, femeile fac osteoporoză, aşa că am suferit o fractură de şold. Cu noroc s-a vindecat în 5 săptămâni. Acum sunt bine.

Citește și: Pensia uriașă de care ve beneficia Monica Tatoiu fosta șefă a Oriflame România

Există un loc unde o să mă şi împrăştie în apă, pentru că eu nu sunt cu înmormântări şi pomeni. Mi-am făcut testamentul şi i-am spus fiului meu: «Mă iei, mă arzi şi mă împrăştii în Guadeloupe (n.r. Antilele Franceze, insule situate între Marea Caraibelor şi Oceanul Atlantic), unde este un paradis numit Le petit ilet”, a spus senină Monica Tatoiu.

Femeia de afaceri care a condus o importantă companie de cosmetice este căsătorită cu Victor Tatoiu. Cei doi soţi au împreună un băiat, pe Victoraş.

Sursa foto: adevarul