AICI scapi de VRAJI si CUNUNII LEGATE. Mormantul cu puteri MAGICE se afla in Romania

LEGENDE urbane despre MORMINTE cu puteri MAGICE exista de cand lumea. Un astfel de mit circula si printre locuitorii Capitalei. Din cate se pare, in Cimitirul Bellu catolic exista un loc cu puteri MIRACULOASE, care scapa pe oricine de vraji si cununii legate.

In fiecare zi, in Cimitirul Bellu catolic din Capitala, zeci de oameni vin sa se roage la un MORMANT anume, in speranta ca astfel vor avea o viata mai buna. Este vorba despre MORMANTUL Eugeniei Rogalski, o tanara despre care se spune ca a murit din cauza unor cununii legate facute de mama altei fete, scrie evz.ro.

Citeste si: EXISTA VIATA DUPA MOARTE? EL ESTE OMUL CARE S-A INTORS DIN MORTI

LEGENDA spune ca tanara a murit dupa ce a imbracat rochia de mireasa. Atunci a devenit posedata de diavol, in ciuda exorcizarilor practicate de preoti.

Oamenii aflati la necaz vin in cimitir si se roaga la MORMANTUL Eugeniei si spun ca “lanturile” rup orice vraja. Exista si un ritual de care trebuie sa se tina cont, mai spune sursa citata.

Astfel, inainte de a veni la MORMANT, fiecare persoana trebuie sa posteasca sapte zile, doar apa si paine. Apoi MORMANTUL trebuie inconjurat cu tamaie sfintita de 12 ori, iar persoana in cauza trebuie sa rosteasca anumite incantatii.

VIDEO. BRACO, BARBATUL CARE INFAPTUIESTE MIRACOLE DOAR CU PRIVIREA

Sursa foto: cultural.bzi.ro