Mos Craciun a trecut prin Romania. In total, Mosul a impartit 60.000 de tone de cadouri in toata lumea

Mos Craciun a trecut prin Romania. In total, Mosul imparte 60.000 de tone de cadouri

Mos Craciun a facut inconjurul lumii pentru a imparti cadouri. A trecut pe la copiii cuminti din Pacificul de Sud, Australia, Noua Zeelanda, Extremul Orient Rus, China, Japonia si Filipine si a impartit deja miliarde de cadouri, inclusiv in Romania.

Azi-noapte, Mos Craciun a trecut si pe deasupra Romaniei.  Traseul Mosului este urmarit in acest an din doua locuri: de la baza agentiei pentru apararare Americii de Nord – sau NORAD, pe scurt -, si de la sediul Google, ambele din Statele Unite.  

NORAD a inceput sa-l urmareasca pe Mos Craciun, cu ajutorul radarelor si avioanelor de vanatoare, inca din 1956, iar in aceasta perioada a reusit sa stranga mai multe detalii pretioase despre misteriosul batran cu haina rosie.

Citeste si: POVESTI cu MOS CRACIUN, cel mai popular personaj din lume

Mos Craciun are circa 1 metru 70 inaltime si o cantareste aproape 120 de kilograme. Sania lui Mos Craciun a zburat pentru prima oara in anul 343, are o lungime de 75 de acadele, o latime de 40 de acadele si are o greutate la decolare de 75.000 de jeleuri. Propulsia este asigurata de noua reni, hraniti cu fan, ovaz si morcovi iar viteza maxima o depaseste pe cea a luminii.

In total, Mosul imparte 60.000 de tone de cadouri.