MOSCOVA: SUA nu are dovezi privind implicarea SEPARATISTILOR in prabusirea zborului MH17

Statele Unite nu au prezentat nicio DOVADA privind implicarea SEPARATISTILOR in prabusirea zborului MH17 in estul Ucrainei, a acuzat, joi, adjunctul ministrului rus al Apararii, Anatoli Antonov.

“S-a spus ca informatii ale SERVICIILOR SECRETE AMERICANE si fotografii din satelit confirma ca racheta a fost lansata dintr-o zona controlata de SEPARATISTI. Intrebare: unde sunt aceste DOVEZI?”, a afirmat viceministrul Anatoli Antonov, intr-o declaratie la postul de televiziune Rossia 24.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: DATELE CUTIEI NEGRE CARE A INREGISTRAT CONVERSATIILE DIN CABINA PILOTILOR SUNT INTACTE

Responsabili din SERVICIILE SECRETE AMERICANE au afirmat, marti, sub acoperirea anonimatului, ca zborul MH17 a fost cel mai probabil DOBORAT “din greseala” de rebeli prorusi prost antrenati.

“Observam ca unii oficiali din Statele Unite fac declaratii, in secret, sub acoperirea anonimatului, la cererea Departamentului de Stat, pentru a arata vinovatia SEPARATISTILOR si participarea Rusiei” in prabusirea zborului MH17, a acuzat oficialul rus.

Am transmis, la randul meu, o serie de intrebari ucrainenilor, dar nu am primit un raspuns nici din partea Kievului si nici din partea altor guverne”, a mai afirmat adjunctul ministrului rus al Apararii.

TRAGEDIE UCRAINA: MARSUL TACERII LA AMSTERDAM IN MEMORIA VICTIMELOR

Sursa foto: information-age.com