MOTIUNEA de CENZURA a PNL, incetinita de reprezentantii Puterii

Ionel PALER, chestorul liberal al Camerei Deputatilor, a declarat ca a devenit  “regretabil modul in care este tratata de catre conducerea Parlamentului MOTIUNEA de CENZURA”, depusa marti de PNL.

PALER acuza faptul ca s-a facut o convocare a Birourilor permanente ale celor doua camere pentru a se discuta programarea dezbaterilor privind motiune la o ora când doar zece membri din componenta acestora mai erau in Parlament, in conditiile in care preşedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, anuntase ca respectivele foruri de conducere parlamentare vor fi convocate pentru abordarea subiectului lunea viitoare.

Citeste si: PNL a depus MOTIUNEA de CENZURA impotriva Guvernului Ponta 3

“Pentru prima data in cei zece ani de când sunt parlamentar nu am mai intâlnit o abordare precum cea inregistrata astazi fata de cel mai important instrument al opozitiei, motiunea de cenzura”, a declarat deputatul Ionel Paler, conform Agerpres.

“‘Eu cred, in cazul de fata, ca reprezentantii puterii in Parlament vor face tot posibilul ca aceasta motiune a PNL sa nu fie dezbatuta in cursul actualei campanii pentru alegerile europarlamentare, pentru a nu fi dezvaluite şi dezvoltate, in dezbateri publice, subiecte stânjenitoare, daca nu chiar toxice in conditii de alegeri pentru actuala guvernare”, a mai spus  Paler.

Citeste si: ANTONESCU: PNL, program CONCRET, dincolo de sloganuri, de mandria ca suntem romani

Birourile permanente reunite ale Parlamentului nu au putut decide marti programul dezbaterii motiunii de cenzura depuse de PNL din lipsa de cvorum.