MOTIUNEA PNL impotriva Guvernului Ponta 3 va fi depusa saptamana aceasta

PNL si PDL au depus motiunea simpla "PSD are alergie la justitie"

MOTIUNEA DE CENZURA a PNL “Opriti Guvernul Ponta 3 – Guvernul coruptiei, demagogiei si minciunii!” va fi depusa in Parlament, in perioada 12 – 18 mai, pentru a fi dezbatuta si supusa la vot.

Cel mai probabil, MOTIUNEA DE CENZURA initiata de grupurile parlamentare ale PNL, sustinuta si de parlamentarii de la PMP, va fi depusa marti. 
Daca MOTIUNEA DE CENZURA va trece de plenul reunit, Guvernul Ponta va fi demis automat.

Proiectul de text al motiunii a fost inaintat, saptamana trecuta, tuturor grupurilor parlamentare din Camera Deputatilor si Senat.

Citeste si: Crin Antonescu a anuntat cand va fi depusa motiunea de cenzura

Crin Antonescu a anuntat, in urma cu cateva zile, ca PNL va depune motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ponta pe 13 mai si a adaugat ca a purtat o serie de negocieri cu partidele din Opozitie, PDL si PP-DD, pentru a semna la randul lor motiunea.

” Pe 13 mai vom depune motiunea de cenzura. Am inceput discutia, cu ceilati reprezentati ai opozititei, exista numar suficient de semnaturi”, a spus Antonescu.

Vezi aici ce declara recent Crin Antonescu referitor la motiunea de cenzura a PNL la adresa Guvernului

Vicepresedintele PNL, Eugen Nicolaescu a adus o serie de precizari privind textul MOTIUNEA DE CENZURA.

“In afara de cele trei capitole pe care le-am anuntat saptamana trecuta referitoare la temele economice vizand reducerea fiscalitatii, proprietatea — cu tema prima intabulare ca prioritate si accentuarea coruptiei prin sustinerea baronilor locali in relatia cu o justitie independenta, am considerat ca este necesar sa introducem o referire speciala la situatia internationala. (…) Aici vorbim despre situatia din Ucraina in raport cu care Guvernul Ponta 3 a dat dovada de superficialitate, balbaiala si lipsa de responsabilitate. PNL a avut in vedere faptul ca parlamentarii sunt reprezentantii cetatenilor, carora trebuie sa le dea socoteala, iar derapajele grave pe care le inregistreaza actuala guvernare nu pot fi lasate nesanctionate”, a aratat vicepresedintele PNL. 

Foto: Realitatea TV