MOTIUNEA PNL impotriva lui OPREA, retrasa de pe ordinea de zi a plenului dupa demisia acestuia

MOTIUNEA PNL intitulata “GABRIEL OPREA TREBUIE SA PLECE! Fara coloana oficiala” a fost RETRASA de pe ordinea de zi a plenului Senatului ca urmare a DEMISIEI VICEPREMIERULUI, potrivit unei decizii a Biroului permanent al Camerei Superioare a Parlamentului.

“Biroul permanent a aprobat astazi (n.r. luni), luand act de situatia creata prin demisia primului-ministru si, implicit, a Guvernului, inclusiv a domnului vicepremier Oprea, sa scoata de pe ordinea de zi motiunea”, a afirmat luni vicepresedintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru.

CITESTE SI: Premierul CIMPEANU si SENATUL confirma DEMISIA LUI OPREA. UPDATE

Initiata de 48 de senatori PNL, motiunea intitulata “Gabriel Oprea trebuie sa plece! Fara coloana oficiala” a fost depusa la Senat pe 4 noiembrie, dupa ce, la inceputul saptamanii trecute, o alta motiune simpla a fost retrasa de PNL de pe ordinea de zi a acestui for.

Liderul senatorilor, Ion Popa, a precizat ca din cauza tragediei de la Colectiv a retras de pe ordinea de zi a plenului Senatului motiunea ”Gabriel Oprea, demis pentru sfidare, aroganta, abuz si dispret in exercitarea functiei publice”, urmand sa o redepuna dupa ce “lucrurile vor evolua pe un fagas normal”.

 Sursa foto: Romania Tv