MOTIVAREA Curtii de Apel referitoare la sporul de pedeapsa primit de ADRIAN NASTASE

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a facut publica MOTIVAREA deciziei privind SPORUL de PEDEAPSA acordat lui ADRIAN NASTASE.

ADRIAN NASTASE a comis infractiuni grave, cu un pericol social ridicat, o persoana cu o astfel de pregatire si ocupand pozitii pe care acesta le ocupa trebuind sa fie un exemplu pentru societate se noteaza in motivarea Curtii de Apel Bucuresti (CAB) privind sporul de pedeapsa de sase luni de zile primit de fostul premier. 

CITESTE SI: Adrian Nastase se pregateste de ELIBERARE!

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au desfiintat argumentele judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti care au stabilit anterior ca ADRIAN NASTASE sa nu primeasca un spor de pedeapsa. 

In motivare, magistratii spun ca lui NASTASE, acuzat de infractiuni de coruptie in perioada in care detinea functii importante in aparatul de stat, i se impunea o conduita integra si sa nu incalce legea. 

CITESTE SI: Cererea de eliberare a lui ADRIAN NASTASE va fi judecata mai devreme 

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis, in iunie, sa ii dea un spor de sase luni de pedeapsa fostului premier ADRIAN NASTASE, inchis in dosarul Zambaccian in martie 2013. 

ADRIAN NASTASE a fost condamnat, in iunie 2012, la doi ani de inchisoare in dosarul Trofeul Calitatii, fiind eliberat pe 18 martie 2013, pentru ca pe 6 ianuarie anul acesta sa fie iar condamnat din nou in dosarul Zambaccian.

Sursa foto: realitatea.net