MOTIVAREA INSTANTEI: ADAMESCU ar fi incercat sa cumpere tacerea martorilor

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti (CAB) au publicat, miercuri, motivarea in cazul arestarii omului de afaceri DAN ADAMESCU. Potrivit acestor date, miliardarul DAN ADAMESCU ar fi incercat sa cumpere tacerea martorilor.

Concret, judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti sustin ca DAN ADAMESCU a incercat sa controleze ancheta derulata de procurorii anticoruptie, miliardarul vorbind cu un avocat care sa mearga la DNA pentru a vedea ce declaratii face martorul respectiv si in acest fel sa afle detalii din ancheta. 

Citeste si: DAN ADAMESCU a solicitat sa fie cercetat in stare de LIBERTATE

Reamintim ca astazi se judeca cererea lui DAN ADAMESCU de a fi cercetat in stare de libertate. Miliardarul Dan Adamescu ar fi incercat sa cumpere tacerea martorilor, se arata in motivarea arestarii preventive a acestuia.

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, arestarea preventiva a lui Dan Adamescu, in dosarul in care este acuzat ca le-ar fi dat mita 20.000 de euro judecatorilor Ion Stanciu si Elena Roventia, pentru ca acestia sa dispuna solutiii favorabile in doua dosare de insolventia.

Judecatorii Curtiii de Apel Bucuresti au dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Dan Adamescu la scurt timp dupa ce acestuia ii expirase ordonantia de retinere.

Citeste si: DAN ADAMESCU, arestat preventiv pentru 29 de zile. Omul de afaceri a ajuns in arestul Politiei Capitalei – UPDATE