MOTIVAREA MAGISTRATILOR in cazul tortionarului condamnat ALEXANDRU VISINESCU

Tortionarul ALEXANDRU VISINESCU a fost artizanul si executantul plin de zel al unui program de persecutare brutala, iar condamnarea la inchisoare este o pedeapsa iluzorie privind varsta, dar suficienta si necesara, se arata in MOTIVAREA MAGISTRATILOR de la CAB citata de postul B1 Tv.

Asa incepe MOTIVAREA judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti (CAB), care l-au condamnat la 20 de ani de inchisoare pe fostul sef al penitenciarului Ramnicu Sarat ALEXANDRU VISINESCU.

CITESTE SI: TORTIONARUL ALEXANDRU VISINESCU, CONDAMNAT LA 20 DE ANI DE INCHISOARE. UPDATE

Judecatorii Curtii de apel Bucuresti precizeaza in motivarea condamnarii la 20 de ani de inchisoare a tortionarului ALEXANDRU VISINESCU ca acesta a coordonat, timp de 7 ani, un program diabolic de persecutii la adresa detinutilor din Penitenciarul Ramnicu Sarat. Cat despre pedeapsa, magistratii sustin ca e greu de crezut ca ALEXANDRU VISINESCU o va executa in totalitate, dat fiind faptul ca duminica va implini 90 de ani.

„Faptele retinute in sarcina lui ALEXANDRU VISINESCU sunt extrem de grave si consecintele dramatice si ireversibile pe care le-au produs asupra victimelor il indica pe acesta nu doar ca pe un instrument, ce si-a dovedit cu prisosinta capabilitatea ci drept artizanul si executantul plin de zel al unui program original de persecutare brutala a detinutilor «contrarevolutionari» nemaiintalnit ca duritate chiar in sistemul penitenciar romanesc al vremii„, potrivit motivarii condamnarii lui ALEXANDRU VISINESCU.

CITESTE SI: IICCMER SOLICITA INCEPREA URMARIRII PENALE PENTRU ALTI TREI TORTIONARI

Sursa foto: jurnalul