Motive pentru care barbatii nu vor sex

Multe femei au impresia ca barbatii au mereu chef de sex, asa ca se supara sau isi fac griji daca partenerul lor nu e dispus sa le satisfaca. Dar adevarul este ca ei nu sunt chiar atat de diferiti de noi. 

Iata care sunt motivele principale pentru care un barbat ar putea sa nu aiba chef de sex.

CITESTE SI: Tipuri de sarut care iti arata ca te iubeste

A avut o zi grea

Acesta este motivul principal pentru care barbatii nu vor sa faca sex. Atunci cand esti stresat, nu te simti destul de relaxat, deci nu ai chef de sex. Asa cum si tu ai zile in care ajungi acasa si nu vrei decat sa te arunci in pat si sa nu faci nimic, si partenerul tau poate avea o zi grea. Incearca sa il ajuti sa se relaxeze (dar fara a pune presiune pe el) si in cel mai scurt timp va da hainele jos de pe tine.

Abia s-a masturbat

Unele femei nu inteleg ce rost are sa te masturbezi atata timp cat esti intr-o relatie, dar realitatea e urmatoarea: atat barbatii, cat si femeile care se afla intr-o relatie se masturbeaza. Sigur, poate ca sexul este mai placut, dar atunci cand te masturbezi nu trebuie sa iti faci grija ca mai trebuie sa satisfaci si partenerul. In plus, poate sa dureze cat de putin ai chef. Iar dupa ce se masturbeaza, unii barbati pur si simplu nu mai au chef de sex.

Nu se simte sexy

Inca o data: barbatii nu sunt atat de diferiti de noi. Si ei pot avea zile in care nu sunt multumiti de corpul lor si chiar nu au niciun chef sa stea dezbracati in fata ta.

Nu are incredere in prestattia sa

Cel mai rau lucru care i se poate intampla unui tip in pat este sa aiba probleme cu erectia.Chiar daca il asiguri ca totul e ok, nu poate trece peste momentul neplacut. Unii barbati ajung sa evite sa mai faca sex ca nu cumva sa aiba din nou aceasta problema.

CITESTE SI: Cum ajunge el sa creada ca nu stii sa faci sex

S-a plictisit

Daca relatia voastra dureaza de mult timp, este posibil ca partenerul tau sa se fi plictisit putin. Nu de tine, ci de sex. Incercati sa va condimentati putin viata sexuala si totul va fi ok. Data viitoare cand iubitul tau nu are chef de sex, nu te gandi automat ca nu se mai simte atras de tine sau ca are o amanta. Uneori problema este mult mai simpla, si, dupa cum vezi, nu este atat de grava.

 Sursa:cosmopolitan