Motive pentru care femeilor nu le place sa faca sex oral

Multe femei recunosc ca nu au nicio problema in a-si satisface oral partenerul, insa ca exista o serie de motive pentru care nu le place sa faca acest lucru.

Aceste motive nu tin de cat de pudice sunt unele femei, ci mai degraba de un comportamentul barbatilor sau de o serie de “apucaturi” ale acestora, in ceea ce priveste sexul oral.

CITESTE SI: Semne ca isi doreste sa faca sex cu tine. Asa se da de gol o femeie

Asadar, iata care sunt acele motive pentru care femeilor nu le place sa faca sex oral, potrivit autoarei cartii NeuroLoveology, Ava Cadell, sexolog renumit:

1. “Femeilor nu le place sa le fie manevrat capul in timpul sexului oral, in ciuda a ceea ce se vede in filmele pentru adulti. Multe femei nu sunt deloc multumite de felul in care barbatii le manevreaza capul, ca si cand ar fi o minge de fotbal”, sustin Ava Cadell.

2. “Al dolea motiv pentru care femeilor nu le place sa faca sex oral este ca iubitii lor nu le avertizeaza inainte sa ejaculeze. Este politicos sa intrebi inainte sa faci acest lucru, pentru a evita momente penivbile si pentru a nu o scoate din minti. Nu presupune ca orice ai face ii va fi pe plac partenerei tale”, spune sexologul.

3. “Al treilea motiv pentru care femeilor nu le place sa faca sex oral este ca nu sunt “rasplatite” in acelasi fel. Foarte multe femei se plang de faptul ca partenerii lor nu le fac niciodata sex oral, desi ele le ofera placeri nemarginite in acest fel”, noteaza Ava Cadell.
4. “Un alt motiv pentru care femeilor nu le place sa faca sex oral este lipsa igienei. Da, este bine sa fiti epilati daca vreti sex oral. Femeile se plang de faptul ca parul pubian emana un miros neplacut, la barbati”.

CITESTE SI: CE SIMT BARBATII IN INTERIORUL UNUI VAGIN SI CE DIFERENTE SESIZEAZA DE LA O FEMEIE LA ALTA! SI PENTRU EI MARIMEA CONTEAZA

5. “Poate un motiv cat se poate de neasteptat pentru care femeilor nu le place sa faca sex oral este ca partenerii lor termina greu. Se simt destul de nepricepute cand asta se intampla. Pentru o femeie, este o placere foarte mare sa stie ca partenerul ei e adus repede pe culmile placerii cu sex oral”, mai spune sexologul.

Sursa:lyla