Motivele pentru care delegatia stelista l-a asteptat la Curtea de Apel pe Gigi Becali

O delegatie stelista l-a asteptat, in aceasta dimineata, pe Gigi Becali la sediul Curtii de Apel pentru a pune la punct strategia legata de transferurile din aceasta vara si rezolvarea unor probleme contractuale a unora dintre jucatorii ros-albastri care se afla la finalul intelegerii cu gruparea din Ghencea.

Delegatia stelista care l-a asteptat pe Gigi Becali la Curtea de Apel era formata din Mihai Stoica, Laurentiu Reghecampf, Alexandru Bourceanu, Ciprian Tatarusanu, Cristi Tanase si ultima achizitie Adrian Cristea.

Finantatorul echipei Steaua nu si-a rezolvat problemele legate de eliberarea sa temporara din puscarie, decizia de suspendare a pedepsei pentru trei luni urmand a fi data pe data de 14 august, insa a reusit sa vorbeasca cu angajatii sai de la clubul din Ghencea.

Cristi Tanase si Ciprian Tatarusanu au vrut sa discute cu Gigi Becali pe marginea faptului ca in iarna le expira actualele intelegeri cu echipa campioana, o doleanta expresa a tehnicianului Laurentiu Reghecampf, in timp ce Adrian Cristea a vrut sa puna la punct ultimele detalii ale trecerii sale in Ghencea.

“Sunt cinci jucatori importanti care sunt la final de contract si nu vor sa discute decat cu Gigi Becali pentru ca si atunci cand au venit la echipa tot cu el au vorbit. Avem nevoie de el in libertate, pentru ca unele probleme doar el le poate rezolva”, a declarat Mihai Stoica, potrivit realitatea.net.

“Steaua se pregateste de schimbari importante. Daca Vlad Chiriches va pleca, atunci trebuie sa aducem un fundas de mare valoare care sa-l inlocuiasca, un fundas de banda si un atacant. Iar pentru asta avem nevoie de Gigi Becali!”, a mai spus MM.

Sursa foto: captura sport.ro, adevarul.ro