Motivul DEZMOSTENIRII PRINCIPELUI NICOLAE: O presupusa idila cu o colaboratoare care ar fi ramas INSARCINATA

Apar detalii incredibile dupa alungarea si DEZMOSTENIREA PRINCIPELUI NICOLAE. Motivul ar fi relatia pe care ar fi avut-o Nicolae cu una dintre colaboratoarele lui din Romania, NICOLETA CIRJAN.

Scandalul care a provocat furia CASEI REGALE se refera la o presupusa relatie pe care NICOLAE a avut-o cu una din colaboratoarele sale din Romania, Nicoleta Cirjan. Tanara este insarcinata si se pare ca tatal copilului ar fi nepotul Regelui Mihai, Nicolae. Aceasta a lucrat alaturi de Nicolae in cateva proiecte, printre care TURUL CU BICICLETA AL ROMANIEI initiat de fostul Principe.

Scandalul a izbucnit in vara atunci cand PRINCIPESA MARGARETA si PRINCIPELE RADU au aflat de relatia lui Nicolae cu Nicoleta si de sarcina acesteia. La aceea vreme, Nicoleta sustinea ca ar urma sa aduca pe lume un baiat.

CITESTE SI: REGELE MIHAI I-A RETRAS TITLURILE DE “PRINCIPE” SI “ALTETA REGALA” NEPOTULUI SAU NICOLAE

Intre timp tensiunile dintre Nicolae si matusa si unchiul sau erau din ce in ce mai mari. Potrivit Flux 24, citat de Evenimentul Zilei, in joc nu era numai conducerea Casei Regale, ci mai ales mostenirea familiei, estimata de presa si analistii financiari la cel putin cateva zeci de milioane de euro.

Margareta si Radu au fost speriati ca Nicoleta sa dea nastere unui baiat care ar fi schimbat jocurile de putere din Casa Regala si, mai ales, ar fi pus sub semnul intrebarii planul celor doi sa conduca Casa in continuare in timp ce Regele este bolnav si exilat in continuare in Elvetia. Nu in ultimul rand, Principele Radu a simtit ca ar putea pierde postura de lider de facto al Casei Regale, mai ales ca si Principesa Margareta este bolnava. Mostenirea Regelui Mihai a fost insa miza principala.

CITESTE SI: EXPLICATIILE CASEI REGALE DUPA CE REGELE MIHAI I-A RETRAS TITLUL DE “PRINCIPE” NEPOTULUI SAU

Ca urmare, Principesa Margareta si Principele Radu au plecat de urgenta in Elvetia si i-au prezentat Regelui Mihai un scenariu pentru a fi indepartat. Iar Regele a decis sa il dezmosteneasca pe nepotul sau, Nicolae. Se pare ca Radu, prin Margareta, a incercat sa isi conserve rolul de lider de facto al Casei Regale si mostenitor al proprietatilor Familiei excluzandu-i pe toti ceilalti din joc.

Inlaturarea printului Nicoale a venit dupa ce cu cateva luni inainte la presiunile lui Margareta si Radu, Regele l-a dezmostenit si pe celalalt nepot, Mihai. In acest moment, nici unul din nepotii Regelui Mihai nu mai are drept la mostenire si la nici la alte drepturi.s Casa Regala va fi condusa de Principele Radu, sotul Principesei Margareta.

Sursa foto: romaniaregala