MOTIVUL pentru care a lipsit LUCIAN SANMARTEAN de la meciul cu RAPID

Absenta lui LUCIAN SANMARTEAN din primul unsprezece al STELEI la meciul castigat de ros-albastrii in Giulesti cu 3-1 in fata RAPIDULUI a surprins pe multa lume.

Suporterii si specialistii au crezut ca mijlocasul veteran din Ghencea a fost pedepsit de tehnicianul COSTEL GALCA dupa reactia pe care bistriteanul a avut-o in momentul in care a fost schimbat la meciul cu STROMSGODSET din preliminariile Ligii Campionilor.

CITESTE SI: LIGA I: RAPID – STEAUA 1-3 (1-1) / Campioana, victorie fara emotii in Giulesti 

N-a fost vorba despre o pedeapsa din partea antrenorului. STEAUA nu l-a trecut pe foaie pe LUCIAN SANMARTEAN pentru a nu risca o eventuala sanctiune la masa verde. Eliminat in finala de Cupa cu ASTRA GIURGIU, SANMARTEAN a primit o SUSPENDARE de doua meciuri. N-a jucat in SUPERCUPA din urma cu doua saptamani, nici in Cupa Ligii, tot contra RAPIDULUI, pe Giulesti, insa oficialii STELEI n-au putut sa-si dea seama daca regulamentul le permite sau nu sa-l foloseasca acum.

CITESTE SI: LIGA I: Debut cu remiza pentru CS U CRAIOVA pe prima scena a fotbalului romanesc 

Asta pentru ca in regulamentul disciplinar Cupa Ligii nu e trecuta in dreptul competitiilor unde este activa suspendarea. In schimb, in ROAF, apare si Cupa Ligii! Stelistii n-au vrut sa aiba emotii cu judecatile de la Comisii, chiar daca pana si observatorul Adrian Ionescu le-a transmis ca il pot introduce in joc.

Sursa foto: sport.ro