Motivul pentru care Bill și Melinda Gates divorțează

Bill Gates și soția sa, Melinda, au decis să divorțeze după un mariaj care a durat 27 de ani, informează tmz.com. Cofondatorul Microsoft în vârstă de 65 de ani a anunțat separarea împreună cu Melinda (56 de ani) prin intermediul unei declarații comune.

„După multă gândire şi multă muncă în relaţia noastră, am luat decizia de a pune capăt căsătoriei”, se arată în declaraţia postată pe contul de Twitter al lui Bill Gates. „Nu mai credem că putem creşte împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre. Cerem spaţiu şi respectarea vieții private pentru familia noastră, pe măsură ce începem să navigăm în această nouă viaţă”, conform sursei citate.

„În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili şi am construit o fundaţie ce funcţionează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viaţă sănătoasă şi productivă. Continuăm să împărtăşim credinţa în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună în cadrul fundaţiilor, dar nu mai credem că putem creşte împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre”, se mai arată în declarație.

Bill și Melinda Gates vor împărți o avere de 130 de miliarde de dolari.

Sursa foto: BBC