Motivul pentru care CONSTANTIN BUDESCU l-a refuzat pe BECALI! Declaratia jucatorului

CONSTANTIN BUDESCU a dezvaluit, marti, motivul real pentru care a refuzat gruparea ros-albastra desi a avut un acord verbal cu Gigi Becali in urma cu doua zile. CONSTANTN BUDESCU spune ca a fost deranjat de faptul ca cei de la Steaua i-au dat un ultimatum luni, cand trebuia sa ofere un raspuns final pana la ora 16:00, informeaza postul de televiziune Dolce Sport.

“Am primit contractele de la Steaua, ei mi-au dat un termen sa raspund, dar eu am fost la antrenament si nu am raspuns. Probabil s-au suparat si probabil a picat aceasta oferta. Nu-mi place sa mi se puna sula-n coaste! Eu am cerut o zi de gandire sa ma consult cu familia, iar ei mi-au zis ca daca nu le raspund in doua ore pica oferta. Mie nu-mi place sa fiu grabit…”, a spus CONSTANTIN BUDESCU la Dolce Sport.

CONSTANTIN BUDESCU a explicat de ce a ales sa continue la Astra, desi va castiga mai putini bani. “Cel mai bine ma simt aici, la Astra. O sa fie o perioada mai scurta de contract pentru ca-mi doresc sa mai prind un transfer afara, sa pot sa joc intr-un campionat puternic. O sa raman la Astra o scurta perioada de timp si apoi o sa plec”, a mentionat CONSTANTIN BUDESCU.

La Astra, CONSTANTIN BUDESCU are o clauza conform careia poate pleca oricand doreste fara pretentii financiare. CONSTANTIN BUDESCU va incasa 50 de mii de euro la semnatura si 20 de mii de euro lunar.

Sursa foto: prosport