Motivul pentru care FEDERICO PIOVACCARI mai vrea sa joace o data la STEAUA

Fostul atacant al Stelei, FEDERICO PIOVACCARI, evolueaza in prezent la gruparea spaniola Eibar din a doua liga iberica. Varful de atac italian nu a uitat perioada petrecuta in tricoul ros-albastrilor despre care a vorbit, in exclusivitate, cu jurnalistii cotidianului Gazeta Sporturilor.

PIOVACCARI a dezvaluit motivul pentru care ar mai vrea sa evolueze la STEAUA, motivul pentru care a plecat de la echipa din Ghencea, ce anume il speria la antrenamentele ros-albastrilor, care crede ca sunt sansele stelistilor la titlu, cine sunt cei mai buni prieteni ai sai de la Steaua si care este mancarea sa favorita din timpul sederii in Romania.

CITESTE SI: STEAUA-DINAMO: GALCA mai are un singur semn de intrebare inaintea UNICULUI DERBY

“Nu doar a mea a fost decizia sa plec de la Steaua: cu totii stim ca lumea se invarte in jurul banilor! Mi-a placut mult la Bucuresti si m-am simtit foarte bine. As vrea sa revin in Romania, fie doar si pentru o simpla vacanta. M-au surprins mult fanii Stelei, nu mi-a venit sa cred cat de mult isi iubesc echipa si ce atmosfera frumoasa fac pe stadion. Vreau sa mai joc o data la Steaua, doar pentru suporteri. 

Chiar daca a pierdut mai multi jucatori buni, Steaua are cele mai mari sanse sa ia campionatul din nou. Am mare incredere in fosta mea echipa. Nu voi uita niciodata pregatirea fizica de la Steaua, antrenamentele lui Neubert. Cateodata imi era groaza ca merg iar la antrenament si chiar daca erau obositoare, ne-au ajutat sa facem aceste performante incredibile”, a povestit Federico Piovaccari 

“La Steaua a fost, clar, cel mai bun an din cariera! Am acumulat foarte multa experienta, am jucat intr-un campionat puternic si mi-am indeplinit obiectivele. Am castigat Supercupa Romaniei chiar la primul meci jucat de mine pentru Steaua, apoi am avut un an foarte bun, care s-a incheiat prin castigarea campionatului. Mai mult decat atat, am reusit sa ajung cu Steaua acolo unde orice fotbalist isi doreste. Am evoluat in Champions League, am dat goluri pentru Steaua si m-am simtit fantastic!”, a spus Piovaccari.

CITESTE SI: STEAUA-DINAMO: BILETELE pentru UNICUL DERBY se gasesc si la casele de la National Arena 

 “Mihai Stoica este unul dintre oamenii de care am fost legat. Eram atasat de el si imi pare rau ca este la inchisoare. A fost un om care m-a ajutat foarte mult. Chiar n-am mai auzit ca patronul şi managerul unei echipe sa fie la inchisoare! Cred ca e o situatie unica. Tot ce pot sa spun este ca imi pare rau. Mi-am facut prieteni buni printre jucatori, m-am simtit bine in compania lor. Chiar si acum tinem legatura. Vorbesc destul de des cu Keseru si cu Prepelita. Am avut o relatie foarte buna cu toti jucatorii, dar cu ei cred ca m-am inteles cel mai bine”, a spus Piovaccari.

 “Am ales o experienta noua, diferita de cele petrecute in Italia sau Romania. La Steaua nu am mai putut continua, din punct de vedere economic, asa ca am ales Spania. Sper ca am facut alegerea corecta. Poate sa sunt un pic cam batran pentru Seria A. Chiar nu stiu sa dau un raspuns la intrebarea asta. N-a fost sa fie… Plus ca cei de acolo cred mai putin in jucatori italieni. Prefera sa transfere fotbalisti din strainatate, in loc sa se bazeze pe cei din tara lor”, a explicat Piovaccari.

FEDERICO PIOVACCARI a mai dezvaluit in timpul interviului acordat Gazetei Sporturilor ca femeile din Romania sunt cele mai frumoase, dar si ca este un fan al micilor romanesti.

Sursa foto: sport.ro