Motivul pentru care FEMEILE SOLDAT de MACHIAZA inainte sa plece la lupta impotriva ISIS

In ciuda misiunii sumbre si periculoase, FEMEILE SOLDAT care au declarat razboi STATULUI ISLAMIC poarta machiaj atunci cand sunt pe front. Motivul? Ele vor sa fie frumoase cand vor muri, noteaza Mirror.co.uk, citata de Ziare.com.

STATUL ISLAMIC a facut ravagii in nordul Irakului, iar femeile pe care le intalnesc pe drum sunt supuse unor atrocitati: sunt rapite, facute sclave si terorizate. Tocmai de aceea o unitate formata numai din persoane de sex feminin de origine kurda – PESHMERGA – se antreneaza in prezent alaturi de soldatii britanici pentru a le tine piept jihadistilor de la ISIS.

CITESTE SI: STATUL ISLAMIC A PUS O RECOMPENSA PE CAPUL UNUI CETEATEAN BULGAR

Ahd Mohemed, de 36 de ani, se penseaza, isi da cu rimel si cu ruj, iar apoi isi da cu oja pe unghii. Cand a terminat sa se aranjeze, isi ia mitraliera si porneste catre baza de atrenament. “Intotdeauna ma rujez inainte de a merge pe front. Vreau sa arat bine cand luptam. Iar daca voi muri, vreau sa fiu frumoasa”, a explicat curajoasa femeie.

Insa ele nu ies in evdenta doar prin modul in care arata, ci si prin abilitatile lor de lupta, laudate de locotenentul britanic Oz Lane.

Sursa foto: mirrror