MOTIVUL pentru care GIGI CHIRU nu l-a SUSPENDAT pe RADU MAZARE in 2011

In ciuda faptului ca, in ultimii ani, s-a erijat intr-unul dintre aprigii contestatari ai lui RADU MAZARE, traseistul condamnat GIGI CHIRU a refuzat, in mod cel putin suspect sa il suspende pe bufonul social democrat care a condus in ritm de samba Tara lui Momo pana in urma cu cateva luni. GIGI CHIRU se da drept unul marii dusmani ai fostului primar RADU MAZARE insa uita de o intamplare cu final mai mult sau mai putin asteptat care a avut loc in 2011!

In data de 1 septembrie 2011, inca locuitor al orasului Eforie, GIGI CHIRU a declansat procedura de suspendare din functie a primarului municipiului Constanta, RADU MAZARE. In trei luni de zile, potrivit declaratiilor sale, a strans aproximativ 80% din totalul semnaturilor necesare pentru suspendarea lui RADU MAZARE (53.865 din aproximativ 70.000), informeaza jurnalistii de la Masa Presei.

CITESTE SI: GIGI CHIRU, “GRATARAGIUL” CONDAMNAT CARE VISEAZA SA FIE PRIMAR LA CONSTANTA

Cu totul inexplicabil, in data de 30 noiembrie 2011, GIGI CHIRU a suspendat procedura de strangere de semnaturi. Daca ar fi mentinut ritmul lunar de peste 17.000 de semnaturi stranse, la finele lunii decembrie GIGI CHIRU ar fi colectat toate semnaturile necesare pentru suspendarea lui RADU MAZARE. Ce l-a oprit pe GIGI CHIRU din demersul sau, probabil ca numai RADU MAZARE stie.

CITESTE SI: SENATORUL GIGI CHIRU A FOST CONDAMNAT LA INCHISOARE IN DOSARUL DE MITA ELECTORALA

In luna februarie a anului 2012, GIGI CHIRU isi face buletin de Constanta. Adresa de domiciliu a lui GIGI CHIRU este una si aceeasi cu cea a sediului in care functioneaza primaria sa de jucarie (Primaria constantenilor), respectiv bulevardul Tomis nr. 30. Deci, domiciliul lui GIGI CHIRU este fictiv. Sta acolo pe hartie dar locuieste in Eforie. Mai mult decat atat, cladirea apartine unui om de afaceri aflat in imediata apropiere a lui RADU MAZARE, Alexandru Marin.

Articolul integral il puteti citi AICI.

Sursa foto: cuget liber