Motivul pentru care Liviu Dragnea a părăsit-o pe Irina Tănase

Liviu Dragnea a părăsit-o pe iubita sa, Irina Tănase. Aceasta este știrea care, în ultimele 24 de ore, ține capul de afiș al presei tabloide autohtone. Fostul lider al PSD și-a făcut bagajele și a părăsit apartamentul aflat în proprietatea mai tinerei sale iubite dar achitat de politician.

Motivul despărțirii dintre cei doi amorezi s-a produs pe fondul geloziei lui Liviu Dragnea care a aflat de o posibilă relație a concubinei sale cu un fost iubit.

Codrin Ștefănescu, prieten bun cu Liviu Dragnea, ar fi implicat în toată această poveste încurcată. „Este unul dintre apropiații lui Dragnea, dar mulți îl suspectează că a făcut el niște manevre, a băgat niște fitile în tot scandalul ăsta mocnit.”, au declarat surse apropiate cuplului, exclusiv pentru Cancan.

”Da, sunt despărțiți acum, dar nu știu dacă e o despărțire definitivă, ea speră că nu. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei, nu are legătură cu vreun fost iubit. Cineva i-a dat ceva, o făcătură prost făcută și ușor de demontat, dar pentru că el a fost doi ani închis, nu a mai știut ce să creadă. A văzut negru în fața ochilor și a plecat”, mai dezvăluie o sursă din anturajul celor doi pentru Click!

”I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată. Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei. Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta”, a adăugat sursa.

La rândul său, Irina Tănase neagă cu vehemență cele apărute în presă. „De unde știți dumneavoastră așa ceva? (n.r – că Liviu Dragnea s-a mutat de acasă). Nu. Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta? Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta. Îmi pare rău.”, a declarat Irina Tănase pentru sursa citată.

Între timp, Liviu Dragnea este de negăsit și nu poate fi contactat telefonic pentru a-și spune punctul de vedere vis-a-vis de situația creată, însă jurnaliștii de la playtech.ro scriu că fostul lider social-democrat s-a retras să-și lingă rănile la conacul imens pe care îl deține în județul Teleorman. „A plecat câteva zile la Teleorman, în vila aceea imensă. A zis că vrea să aibă câteva zile de liniște. Săptămâna viitoare se întoarce la București și se va muta într-un apartament deținut de fiul lui în zona Unirii.”, scrie playtech.ro.

Sursa foto: captura video