MOTIVUL pentru care PSD nu mai face CONGRES in martie, DEZVALUIT de LIVIU DRAGNEA

LIVIU DRAGNEA, presedintele executiv al PSD, a declarat vineri, ca este greu de imaginat ca PSD mai poate face CONGRES in luna martie, asa cum se anuntase initial, in conditiile in care PNL a anuntat ca vrea sa depuna o motiune de cenzura impotriva guvernului VICTOR PONTA.

“La Comitetul Executiv, de dupa alegeri, eu, atunci, am propus sa facem CONGRES in decembrie tocmai pentru a inchide orice discuti, firesti, care incepusera dupa. Majoritatea colegilor au propus sa nu facem atunci. Ce le-am zis atunci, le spun si acuma, este aproape greu de imaginat ca se poate face un Congres in martie, luna martie fiind luna in care, deja nu se mai vorbeste pe surse, cei de la PNL au spus ca vor sa depuna motiune de cenzura. Si ar fi destul de dificil. Cam in aceeasi perioada, vor incepe tot felul de discutii in Parlament, presiuni asupra parlamentarilor, or sa fie discutii si la noi in partid pentru alegeri”, a declarat LIVIU DRAGNEA.

Citeste si: Dragnea: Data si ordinea de zi a viitorului Congres al PSD, decise la Consiliul National din martie

LIVIU DRAGNEA a precizat ca s-a discutat in Biroul Permanent de luni, varianta organizarii unui Consiliu National in luna martie, care sa aiba doua obiective majore.

Citeste si: VICTOR PONTA: CONGRESUL PSD nu va mai avea loc in martie

“Sa se prezinte, sa se adopte programul politic al partidului pentru 2015-2016 si propunerea de modificare a statutului. Pentru statut s-a stabilit in Biroul permanent National sa se organizeze o comisie pe care o voi coordona eu. Voi lucra cu mai multi colegi si vom incerca sa implicam toate organizatiile si cati mai multi membri din teritoriu. Este nevoia unor modernizari a partidului, unor modificari importante in statut”, a mai spus LIVIU DRAGNEA.