Motivul pentru care regina Elisabeta a II-a nu va renunţa niciodată la tron în favoarea prințului Charles

Un realizator de filme şi apropiat al Casei Regale a Marii Britanii a dezvăluit motivul pentru care regina Elisabeta a II-a nu va abdica niciodată în favoarea fiului său, prinţul Charles. Nick Bullen a scos la lumină o serie de motivaţii necunoscute ale reginei şi a subliniat că aceasta doreşte să se bucure din plin de popularitatea pe care cei mai mici dintre membrii familiei o aduc Casei Regale.

Nick Bullen este realizatorul de documentare care a reuşit să câştige încrederea celor mai importanţi oameni din Casa Regala a Marii Britanii şi persoana care a documentat viaţa celor mai apreciaţi oameni de pe mapamond. În anul 2015, Nick a purtat o discuţie amplă cu moştenitorul coroanei britanice şi a avut ocazia de a studia în profunzimele cutumele acesteia. Valul de mister care învăluie abdicarea reginei Elisabeta a II-a a fost ridicat de dezvăluirile britanicului Nick Bullen .

Motivul pentru care Elisabeta a II-a nu va renunţa la tron

Nick este de părere că prinţul Charles are şanse să devină rege într-o bună zi, poate atunci când va avea 80 de ani, căci regina se bucură de o sănătate de fier şi de o longevitate moştenită de la părinţii săi. “Mama reginei a trăit 101 ani. Regina se va afla pe tron pentru mult timp, ar putea să mai trăiască pentru încă 10 ani. Este o femeie care le-a văzut pe toate şi care a făcut de toate, este o mamă muncitoare şi o femeie de carieră. Aşadar, nu cred că va renunţa la tron prea curând”, a declarat Nick Bullen pentru dailymail.co.uk.

Elisabeta a II-a a renunţat la o parte din datoriile regale în favoarea lui Charles

În ciuda faptului că nu doreşte să renunţe la tron prea curând, regina Elisabeta a II-a a pus la punct un plan de acţiune în cazul în care ceva neprevăzut va interveni, iar ea se va afla în imposibilitatea de a guverna. În acest sens , în anul 2017, prinţul Charles a fost numit succesorul reginei şi conducător al Commonwealth-ului. În plus, Elisabeta a II-a a cedat o bună parte din datoriile sale prinţului Charles.

Sursa traducere: click.ro