Motivul real al despărţirii dintre Jason Momoa şi Lisa Bonet

Jason Momoa și Lisa Bonet au anunțat, săptămâna trecută, că vor divorța după o relație care a durat timp de 16 ani și pe care cei doi au oficializat-o în 2017. Cei doi au doi copii împreună, Son Nakoa-Wolf (13 ani) și Lola (14 ani).

„Cu toții am simțit tensiunile și schimbările acestor vremuri de profundă transformare… O adevărată revoluție are loc peste tot în lume, iar acest fapt s-a răsfrânt și asupra familiei noastre… Am resimțit cu toții schimbărilor seismice care au loc. Așa că împărtășim știrea și familiei noastre că am decis să ne diorțăm”, se arată în declarația oficială postată de cei doi artiști pe rețelele de socializare.

Presa de peste ocean, citată de corriere.it, dezvăluie că unul dintre principalele motive ale despărțirii dintre Jason Momoa și Lisa Bonet nu este infidelitatea actorului din Aquaman ci contradicțiile pe seama vaccinului împotriva coronavirusului.

Sursa citată scrie că Jason Momoa s-a vaccinat, însă Lisa Bonet este adepta teoriilor conspiraționiste. Ea consideră că vaccinul anti-Covid conține substanțe care pot provoca diverse boli.

Sursa foto: billboard