Motivul real al despărțirii Simonei Halep de antrenorul Thierry Van Cleemput

Antrenorul Thierry Van Cleemput, 50 de ani, și Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) au pus capăt scurtei colaborări. Jucătoarea de tenis româncă a anunțat că relația dintre cei doi nu va mai continua după turneul de la Doha, prima competiție la care belgianul s-a aflat în loja lui Halep.

Se pare că Simona Halep ar fi fost deranjată de atitudinea rece a belgianului din turneul de la Doha, unde la fiecare lovitură greșită a Simonei acesta dădea dezaprobator din cap.

Citește și: EUGENIE BOUCHARD, ÎNAINTE DE MECIUL CU SIMONA HALEP: ‘I-AŢI VĂZUT PICIOARELE? E UN PERETE’

Comportamentul lui Van Cleemput n-a fost pe placul Simonei Halep, anunță ziare.com. Simona obișnuiește ca, în momentele mai dificile din meci, să arunce priviri spre loja sa, iar mimica feței lui Van Cleemput nu i s-a parut potrivită deoarece nu îi transmitea încredere, ci doar sentimente negativiste, afirmă o persoană din staff-ul Simonei pentru sursa citată.

„Am încercat pentru o perioadă şi s-a încheiat. Am decis să punem stop din moment ce nu ne potrivim. Este o persoană bună, un om foarte amabil, dar pe terenul de tenis nu există chimie între noi. Rămânem prieteni”, a declarat Simona Halep.

Sursa foto: sport