Motivul real al divorțului dintre Walter și Raluca Zenga! Reacția ciudată a blondei

Divorțul dintre Raluca și Walter Zenga a fost confirmat de ambele părți, reacțiile fiind diametral opuse. Walter Zenga a declarat că soția sa este de vină, în timp ce Raluca s-a mulțumit să posteze un mesaj cu subânțeles pe contul său de Instagram.

„Ceea ce a apărut in ultime zile in mass-media, cu privire la divorțul familie Zenga , este adevărat! Nu mi-aş fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de alte interpretări! Eu și soția mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp.

Din păcate, relațiile dintre noi s-au răcit. Atât din cauza distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor. Dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical , a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo!”, a declarat Walter Zenga.

Citește și: Walter și Raluca Zenga divorțează oficial! De când sunt separați cei doi

„Mulțumesc pentru dragoste! Mă pregătesc să văd lumina zilei!”, a scris Raluca Zenga pe rețeaua de socializare. Și o precizare referitoare la motivul real al despărțirii lor: Se zvonește că Raluca Zenga s-ar fi îndrăgostit de un potent om de afaceri. Cei doi s-ar fi cunoscut printr-o prietena comună, iar de atunci soția lui Walter Zenga ar fi total schimbată, scriu jurnaliștii de la Playtech.

Sursa foto: facebook