Motivul real al morții unui moștenitor al miliardarului J. Paul Getty

John Gilbert Getty, unul dintre moștenitorii averii uriașe a miliardarului J. Paul Getty a murit din cauza complicațiilor legate de o supradoză de fentanyl, scrie TMZ.com.

Conform raportului prezentat de cabinetul legistului din orașul Bexar din statul Texas, John Gilbert Getty a murit de cardiomiopatie și boli pulmonare obstructive cronice – boli de inimă și BPOC, în termeni laici – accelerate și cronicizate de toxicitatea fentanylului.

John Gilbert Getty a murit în noiembrie, el fiind descoperit fără suflare într-o cameră de hotel din San Antonio. A fost un 2020 tumultuos pentru familia Getty. Cu doar 2 luni înainte de moartea lui John, mama lui, Ann, a murit de un atac de cord. Celălalt frate al lui John, Andrew, a murit în 2015 din cauza intoxicației cu metamfetamină.

Citește și: Familia Rothschild în doliu. Unul dintre cei mai bogaţi oameni ai planetei a murit

John Gilbert Getty, desigur, era unul dintre moștenitorii lui J. Paul Getty, miliardarul îmbogățit din comerțul cu petrol a cărui colecție de artă se află în celebrul Muzeu Getty din Los Angeles. Averea familiei Getty este estimată la aproximativ 5 miliarde de dolari.

Sursa foto: tmz