MOTIVUL REAL pentru care DENIS ALIBEC a fost scos din LOTUL FCSB

Atacantul Denis Alibec a fost exclus din lotul lui FCSB imediat dupa partida de la Voluntari, insa motivul real ar fi cu totul altul decat cel invocat in mass media autohtona si anume iesirea nervoasa pe care a avut-o vedeta ros-albastrilor imediat de dupa schimbare, cand a aruncat banderola de capitan si a lovit o usa a vestiarului.

Conform jurnalistilor de la cotidianul Gazeta Sporturilor, atacantul Denis Alibec l-ar fi injurat pe antrenorul Nicolae Dica. Tehnicianul ros-albastrilor l-a auzit si i-a cerut imediat finantatorului Gigi Becali sa-l excluda pe capriciosul varf de atac din lotul echipei FCSB.

Gigi Becali s-a conformat, iar Denis Alibec se antreneaza separat de cateva zile si nu va face parte din lotul echipei pentru meciul din Europa League, cu gruparea israeliana Hapoel Be’er Sheva contand pentru turul al treilea al grupelor.

Pe de alta parte, Gigi Becali a anuntat marti ca atacantul in varsta de 26 de ani va fi iertat si reprimit in curand in lot. De precizat ca, desi a inceput returul sezonului regulat, atacantul Denis Alibec nu a reusit pana acum sa inscrie vreun gol in Liga I.

Sursa foto: sport