Motivul real pentru care Meghan Markle și Prințul Harry nu vor avea un copil în viitorul apropiat

Mulți se întreabă dacă noul cuplu regal va anunța o sarcină în lunile ce urmează. Motivul real pentru care Meghan Markle și Prințul Harry nu vor avea, însă, copii prea curând este simplu și ușor de înțeles. Turneul care îi așteaptă pe cei doi va reduce șansele ca aceștia să-și mărească familia.

Prințul Harry și Meghan Markle pleacă în primul turneu internațional

Meghan urmează să viziteze zone din Tonga și Fiji infectate cu virusul Zika, așadar, Ducesa sigur nu plănuiește să rămână însărcinată în lunile ce urmează. Primul ei turneu oficial va începe în luna octombrie, iar Prințul Harry îi va fi alături pe tot parcursul acestuia.

Motivul real pentru care Meghan Markle și Prințul Harry nu vor avea copii în 2019

Motivul real pentru care Meghan nu va rămâne încărcinată este unul cât se poate de serios. Autoritățile au sfătuit femeile care intenționează să viziteze zone infectate cu periculosul virus să aștepte „cel puțin șase luni” până să încerce să conceapă. Vizitele deja planificate ale Ducelui și Ducesei de Sussex în Australia, Noua Zeelandă, Insulele Fiji și Tonga i-ar putea face pe cei doi să aștepte aproape un an întreg până să-și mărească familia.

Citește și: CRISTI BORCEA ȘI VALENTINA PELINEL S-AU CĂSĂTORIT! MICUȚUL MILAN VA AVEA NU UNUL, CI DOI FRĂȚIORI

Centrul de Prevenție și Control al Bolilor a confirmat existența virusului Zika în Tonga. Tot acesta a menționat că în pericol sunt doar femeile însărcinate. „Multe persoane infectate cu virusul Zika nu se îmbolnăvesc sau au doar câteva simptome slabe. Cu toate acestea, infecția din timpul unei sarcini poate cauza probleme severe.

Pentru că nu există vaccinuri sau medicamente, cei care călătoresc trebuie să își ia măsuri de precauție. Totodată, persoanele infectate trebuie să ia măsurile necesare pentru a nu propaga virusul.”

Sursa traducere: verdict.ro