Mourinho, pus la punct de Wenger dupa declaratiile de vineri

Tehnicianul echipei Arsenal Londra, Arsene Wenger, a calificat, duminica, drept “stupide si lipsite de respect” afirmatiile de vineri ale antrenorului formatiei Chelsea, Jose Mourinho.

“Nu vreau sa comentez acele afirmatii stupide si lipsite de respect. Nu am vorbit despre el (n.r. – despre Mourinho) in conferinta de presa si nu voi face asta acum. Tot ce stiu este ca e mai jenant pentru Chelsea decat pentru mine. Sincer, imi este jena pentru el”, a spus Wenger, dupa calificarea echipei Arsenal in sferturile de finala ale Cupei Angliei.

Managerul echipei Chelsea Londra, Jose Mourinho, a declarat, vineri, despre Arsene Wenger ca este un “specialist in esecuri”. Mourinho a dorit sa-i raspunda astfel francezului, dupa ce acesta s-a plans ca alti manageri din Premier League minimizeaza sansele echipelor lor la titlu, deoarece “se tem de esec”. “El (n.r. – Wenger) este un specialist in esecuri. Eu nu. Asa ca are dreptate cand spune ca mi-e frica de esecuri pentru ca eu nu gresesc de multe ori”, a spus Mourinho.

Formatia Arsenal Londra s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Angliei dupa ce a invins, duminica seara, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Liverpool, in optimile competitiei.