MPFM 1 DECEMBRIE 2014. Marian, un rebel in viata de afara?

Marian si Cristina sunt unul dintre cuplurile sezonului al patrulea MPFM care se bucura de o mare simpatie din partea fanilor.

Au inceput emisiunea ca amici insa a fost evident, de la inceput, ca intre ei sunt sentimente profunde care depasesc o simpla amicitie.

S-au decis ca, in ciuda diferentei de varsta dintre ei, sa formeze un cuplu. Inca de la inceput Marian a fost considerat piesa forte a relatie in primul rand datorita maturitatii demonstrate in competitie.

Sunt semne insa ca Marian este un alt om in afara Casei. Baiatul serios si matur da semne ca ar fi o fire extrem de rebela in afara competitiei.Marian (32 de ani) a format un cuplu cu cea mai mica fata din competitie, Cristiana (19 ani), aceasta din urma l-a acceptat ca si partener tocmai pentru ca este un barbat matur, calculat, care lasa impresia ca isi doreste sa se insoare.

 

Ei bine, pe Internet circula o fotografie cu Marian care nu-i face cinste. in imaginea cu pricina, acesta este afara din competitie, cu iubita de la acea vreme probabil, foarte murdar de ruj la gura si extrem de ravasit, semn ca atmosfera s-a incins si acesta si-a dat frau liber sentimentelor.

Concurentul a simtit nevoia sa imortalizeze printr-o fotografie mica sa “iesire”. Are Cristiana motive de ingrijorare, este Marian un tip care se lasa dus de val, nu este atat de calculat pe cat credea ea?