MPFM 1 OCTOMBRIE 2014. Zvon: Elena si Lucian se cunoasteau cu mult inainte de inceperea sezonului 4

Debut fulminant pentru sezonul al patrulea al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”. Dupa nicio o luna din noua editie deja am avut parte de trei “dezertari” ale unor concurenti, motivele invocate fiind de natura medicala.

Interesant este si faptul ca dintre cei ramasi, aproape toti au format cupluri sau sunt foarte aproape de a forma, lucru fara precedent in istoria emisiunii, prin rapiditatea cu care s-au miscat lucrurile.

Nici nu aveau cum sa nu formeze repede cupluri cand unii dintre ei se cunosteau cu mult inainte de debutul acestui sezon.

Primii care au recunoscut au fost Alexandru si Andreea, ambii aflati in acest moment, in afara competitiei. Din declaratiile celor doi, se cunosteau cu o saptamana inainte de a incepe noua stagiune.

Mai grav ar putea fi cazul cuplului Elena-Lucian, asta in cazul in care zvonurile care circula pe internet s-ar adeveri.

Conform unor surse care provin chiar din Medgidia, orasul natal al ambilor concurenti, Elena si Lucian nu numai ca se cunosteau de foarte mult timp dar la un moment dat au fost foarte aproape de a se logodi.

CITESTE SI: MPFM 30 SEPTEMBRIE 2014. Elena nemultumita ca apare zilnic in materiale

Chiar daca informatiile nu pot fi tratate in acest moment decat la nivelul de zvonuri, nu putini fani ai emisiunii au remarcat cat de repede au trecut cei doi peste anumite perioade firesti ale unei relatii aflate la inceput.

Nu ar fi primul scandal iscat in jurul Elenei. Pe retelele de socializare s-a dat ca sigur faptul ca ea ar fi titulara contului “Falsa Marianita” prin intermediul caruia nu numai ca i-a jignit pe producatorii show-ului si pe moderatoarea Mirela Boureanu Vaida dar a si afirmat ca in calitate de viitoare concurenta va face tot posibilul ca prin actiunile sale sa dea peste cap intreaga emisiune.