MPFM 10 DECEMBRIE 2014. Catalin, sanctionat verbal in direct de Mirela Boureanu Vaida

Catalin ar putea cuceri oricand titlul neoficial de “cel mai guraliv” concurent al sezonului 4 MPFM. A fost actor principal in multe certuri dar si cel care a facut cele mai multe reprosuri colegilor de competitie.

De cateva zile a format un cuplu cu Madalina si se credea ca de acum incolo fiul doamnei Ecaterina va deveni putin mai ponderat in reactiile care au dat multora de furca.

Nu a fost sa fie asa caci miercuri dimineata a avut o reactie nepotrivita care ajuns la urechile moderatoarei Mirela Boureanu Vaida.

Catalin s-a enervat extrem de tare dintr-un motiv banal: nu-i statea parul cum si-ar fi dorit motiv pentru care a folosit un limbaj total inadecvat.

In timpul emisiunii desfasurate in direct Mirela Boureanu Vaida l-a sanctionat verbal pe concurent sustinand ca atitudinea sa nu i s-a parut potrivita.

“Cu atitudinea ta nu faci lucruri mari in viata, tu arata cine esti. Nu e bine sa injuri de la primele ore ale diminetii. Cu un astfel de comportament nu realizezi nimic in viata, iti spun, asa, prieteneste”, a spus Mirela Boureanu Vaida.

“Nu mi-a stat parul si m-am enervat. Nu am injurat pe cineva, am injurat asa, in general. Maine ma tund periuta. Cred ca e din cauza parului sau nu stiu”, a explicat Catalin motivul nervilor sai.