MPFM 10 OCTOMBRIE 2014. Lucian doreste sa paraseasca show-ul cat mai repede

Eveniment neasteptat in emisiunea de vineri a show-ului “Mireasa pentru fiul meu”. Lucian a avut un moment de slabiciune materializat printr-o declaratie surprinzatoare in direct.

Aparent fara motiv, Lucian a izbugnit in plans ceea ce a dat un semnat tuturor ca lucrurile nu sunt chiar in ordine cu iubitul Elenei.

Desi mama sa a intervenit si a tinut sa specifice ca Lucian resimte despartirea de orasul natal si de restul familiei, concurentul a reusit sa se adune si sa puna lucrurile la punct.

Lucian a recunoscut ca nu traverseaza cea mai buna perioada a sa si ca ar vrea foarte mult sa paraseasca emisiunea “Mireasa pentru fiul meu”.

“Poate nu am fost crezuti, insa noi, familia noasta, nu am fost despartiti niciodata. Ne iubim foarte mult ca familie. Noi ne-am chinuit foarte mult sa avem un copil si de asta spun ca el este lumina ochilor nostri. El plange acum pentru ca ii este dor de casa. Emisiunea asta m-a invatat sa fiu foarte puternica, dar parca m-am si inrait putin”, a spus Nagie, mama lui Lucian, astazi in emisiunea “Mireasa pentru fiul meu”.

“Ne-am hotarat sa mergem acasa, la prima eliminare. Elena, daca vrea ma urmeaza. Ea decide. Am luat decizia cu 10 minute inainte de a intra in emisiune. Ea zis sa o luam mai usor, pentru ca ei i se pare ca ne-am avantat prea repede”, a spus Lucian.

Decizia lui Lucian nu i-a cazut prea bine Elenei, iubita sa, insa aceasta a preferat sa nu comenteze prea mult. Cu toate astea, dezamagirea se putea citi pe fata ei.

“Da, am auzit ce a spus. O sa vorbesc eu cu el si o sa vedem ce o sa facem”, a spus Elena, vizibil afectat.