MPFM 11 DECEMBRIE 2014. Andrei si Cristina: De Mos Craciun, cel mai mult ne dorim sanatate!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 IULIE 2014. CRISTINA: Il mangaiam tot timpul pe mana pe Andrei

Andrei si Cristina raman in continuare acelasi cuplu care straneste interesul fanilor show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” chiar si la mai bine de trei luni de la finalul sezonului 3.

Tanara familie Rotaru a fost invitata sa acorde un interviu postului tv Antena Stars in care au povestit despre ce vor face cu ocazia Craciunului dar si despre cateva dintre planurile lor de viitor.

Andrei si Cristina le-au amintit celor apropiati ca sarbatoresc un an si o luna de cand sunt impreuna dar si ca acest eveniment se suprapune cu ziua de nastere a mamei lui Andrei.

“Avem foarte multe dorinte de la Mos Craciun, ne dorim sanatate. Dar avem si o dorinta foarte mare mosule, sa mi-o aduci pe Cristina imbracata in iepuras de Paste. Deci asta imi doresc cel mai mult. Dupa care, bunurile materiale sunt binevenite de orice fel. De sarbatori vom fi impreuna in Italia, alaturi de parintii mei,” a declarat Andrei, concurentul de la “Mireasa pentru fiul meu”, in exclusivitate pentru Antena Stars.

“Astazi este o zi speciala pentru cuplul nostru. Implinim un ani si o luna si este si ziua mamei soacre,” a daugat si iubita lui Cristina.