MPFM 11 IANUARIE 2015. Gesturi surprinzatoare ale lui Lucian in timpul intalnirii cu Elena

Elena a plecat la munte, alaturi de cativa colegi de competitie, in contul excursiei primite cadou din partea organizatorilor show-ului.

Era ocazia perfecta pentru ca Lucian sa se revada cu iubita lui din competitie fata de care si-a marturisit sentimentele chiar si dupa ce a parasit Casa, alaturi de mama lui, doamna Nagie.

Dupa ce i-a salutat pe Teo, Marian, Nicolae si pe ceilalti alaturi de care a impartit bune si rele, timp de aproape patru luni de zile, Lucian a ajuns fata in fata cu Elena.

Au fost clipe emotionante in care Elena a parut mult mai incantata de revederea cu Lucian decat parea fostul concurent MPFM4.

Fotografii prezenti la fata locului au surprins scena primului sarut dintre ei, dupa cateva saptamani de despartire. Simpatizantii emisiunii nu aveau cum sa nu remarce faptul ca, desi a a acceptat sarutul Elenei, Lucian nu a simtit nevoia sa o si imbratiseze.

Nu se poate pune insa problema lipsei de sentimente din partea lui Lucian, dovada cea mai buna fiind si drumul facut de la Medgidia la Azuga insa, la fel de adevarata, a fost o vizibila stare de raceala din partea lui.

In schimb, aceiasi carcotasi nu au dat de inteles ca au crezut in purtarea sincera a Elenei. Jovialitatea ei si aparenta bucurie le-au pus pe seama unui nou joc al acesteia.

Mai mult decat atat, concluzia acestora este ca evolutia Elenei a fost strict menita pentru materialele care se vor prezenta in emisiune dar si ca un gest prin care a vrut sa o infrunte, chiar si de la distanta, pe doamna Nagie, cea care a declarat prin telefon ca intre fiul ei si Elena nu va mai exista niciodata o relatie amoroasa.