MPFM 12 DECEMBRIE 2014. Catalin: Elena si-a dat arama pe fata!

Catalin MPFM4 nu se dezminte. A ramas acelasi baiat imprevizibil si gata de atac chiar daca toti au crezut ca se va mai potoli odata cu inceperea unei relatii cu Madalina.

Ultima “victima” a lui Catalin a fost Elena, motivul fiind dorinta acesteia de a-l cunoaste pe George, unul dintre baietii care fusese prezent la preselectiile care au avut loc inainte de debutul acestui sezon.

George a participat la emisiunea desfasurata in direct din postura de invitat starnind curiozitatea Elenei, miscare considerata de Catalin drept o confirmare a faptului ca aceasta nu a avut deloc sentimente sincere fata de Lucian.

“Si-a dat si Elena arama pe fata. S-a vazut cat de mult a tinut la Lucian. Nu te mai uita cu privirea aia cu mine. Asta e Elena cu adevarat! Ce ma face el pe mine mascarici?”, i-a spus Catalin Elenei.

Fata s-a multumit sa spuna ca daca nu plange, asta nu inseamna ca sufera: “Intr-o relatie sunt doi de vina, nu se sparg lucrurile numai in capul unuia. Deja este subiect inchis. Eu incerc sa trec peste. Daca nu stau singura intr-un colt, sa plang, asta nu inseamna ca am trecut usor peste. Eu daca nu mi-am aratat suferinta, asta nu inseamna ca nu am facut-o”.