MPFM 12 IANUARIE 2015. Madalina, imagini de nerecunoscut de acum cativa ani

Madalina este una dintre concurentele celui de-al patrulea sezon MPFM a carei vata a suferit cele mai multe transformari din momentul in care a intrat in competitie.

Desi mult timp nu a fost implicata intr-o relatie, in cele din urma a format un cuplu cu Catalin, unul din cei mai buni prieteni avuti in emisiune pana in acel moment.

In prezent, Madalina nu face parte dintre cei mai votati concurenti de catre telespectatori insa acest lucru nu inseamna ca prezenta ei in Casa nu trezeste un interes ridicat din partea acestora.

Concurentii indragitului show matrimonial si-au facut fani in intreaga tara, iar o serie de imagini si informatii despre trecutul acestora ies, in mod constant, la iveala.

Asa s-a intamplat si cu Madalina de la “Mireasa pentru fiul meu”, pe una din paginile de Facebook, realizate de fanii emisiunii. Daca in fata telespectatorilor s-a prezentat ca fiind blonda, cu forme voluptoase si carisma, iata ca inainte de a se inscrie la emisiune, Madalina arata cu totul altfel.

O imagine din trecutul concurentei a facut ravagii pe o pagina de Facebook, iar multi dintre telespectatori abia au mai recunoscut-o!

Inainte sa intre in casa “Mireasa pentru fiul meu”, Madalina era mult mai slaba si se lauda cu dimensiuni de model.

“Televizorul intotdeauna te face mai gras, dar in realitatea poate nu esti asa. Asa si Madalina, poate nu e asa grasuta, dar oricum, arata mult mai bine in poza asta, fata de prezent”, a scris una din fanele emisiunii. 

Chiar si asa, Madalina a reusit sa formeze un cuplu cu Catalin, unul din concurentii emisiunii. Oare el cum o prefera pe iubita lui?