MPFM 12 NOIEMBRIE 2014. Cristian si Elly s-au impacat in ziua in care implineau o luna de relatie

Despartirea dintre Cristian si Elly, cu cateva zile inainte de gala ultimei saptamani, a produs rumoare in randurile fanilor emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”. Ceo doi erau vazuti ca singurii care pot mentine interesul ridicat asupra desfasurarii acestui sezon, vazut initial ca fiind mai lipsit de atractivitate decat cele cele anterioare.

Surpriza insa pe parcursul serii de marti. Elly si Cristian au decis sa puna punct exacerbarii orgoliilor si au sarit unul in bratele celuilalt, mai indragostiti ca niciodata.

Elly si Cristian sunt, de saptamani bune, cel mai votat cuplu al acestui sezon, grupul lor de simpatizanti fiind, de departe, cel mai numeros.

Desi sunt foarte iubiti de telespectatori, cei doi concurenti de la “Mireasa pentru fiul meu” s-au decis sa se desparta saptamana trecuta, insa nici de aceasta data nu au stat prea mult departe unul de celalalt. Cei doi concurenti au fost surprinsi, seara trecuta, in timp se sarutau pasional. Ba mai mult, Elly si Cristian au implinit ieri o luna din momentul in care au format un cuplu.