MPFM 13 IANUARIE 2015. Marian si Cristiana s-au despartit dupa doua luni de relatie

Proverbul “una buna, alta rea” pare a se potrivi de minune unuia dintre cuplurile celui de-al patrulea sezon al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”.

Dupa ce ieri Marian si Cristiana implinisera doua luni de relatie, azi cei doi concurenti MPFM4 au decis a puna punct relatiei din cauza lipsei de compatibilitate dintre ei.

Cel care a initiat despartirea a fost Marian care a concluzionat ca perioada de doua luni ar fi fost suficienta pentru ca el si Cristiana sa formeze un cuplu solid insa, odata neindeplinit acest aspect, relatia era sortita esecului.

“Eu am luat hotararea asta pentru ca nu suntem compatibili! Asa a fost sa fie. Nu mai avem de ce sa incercam, daca in doua luni nu ne-am inteles, nu mai are rost!”, a declarat Marian, marti, in emisiunea “Mireasa pentru fiul meu” de la Antena 1.

Cristiana a fost de acord cu hotararea lui si se invinovateste ca aceasta relatie nu a functionat. “Cred ca eu am fost de vina. Am spus lucruri care pe el l-au deranjat. Poate din greseala asta o sa invat pe viitor. Mama si sora mea mi-au zis sa fac ce simt, dar nu le-am lasat sa imi zica unde am gresit pentru ca vreau sa imi dau seama singura”, a declarat concurenta.