MPFM 13 NOIEMBRIE 2014. Andreea este suspectata ca a ramas insarcinata dupa ce a incalcat regula 25 in Casa

Grupurile fanilor emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” au luat foc pe internet in momentul in care s-a lansat ideea ca uan dintre fostele concurente ale sezonului 4 au ramas insarcinate dupa ce au intretinut relatii sexuale in competitie.

Este vorba despre Andreea, cea mai rebela fata care a intrat in Casa de la Stefanesti, la inceputul lunii septembrie a acestui an. A declarat in mai multe randuri ca a venit la emisiune pentru a-si gasi jumatatea insa a reusit performanta de a-si atrage un serios grup de antifani dupa ce a facut mai multe destainuiri din trecutul ei amoros.

Mai mult decat atat, ea a fost eliminata destul de timpuriu dupa ce, cu ochii in lacrimi, a cerut sa fie eliminata, la scurt timp dupa ce si Alexandru parasise Casa.

Tanara a dezvaluit ca ea si Alexandru au inceput o relatie inca dinainte de a intra in casa “Mireasa pentru fiul meu” si ca, dupa plecarea acestuia, nu mai vede niciun sens sa ramâna in competitie.

Dorinta ei disperata a stârnit controverse si a facut-o pe Mirela Boureanu Vaida sa-i banuiasca pe cei doi ca au incalcat regula 25, care interzice intretinerea relatiilor sexuale in casa. Astazi, la aproape doua luni de la eveniment, Andreea afiseaza o burtica proeminenta pe retelele de socializare.

Majoritatea celor care au vazut poza au tras concluzia ca Andreea este insarcinata insa se asteapta o confirmare si din partea fostei concurente MPFM.