MPFM 13 OCTOMBRIE 2014. Elena a fost pusa la zid de primul telefon venit de la telespectatori

Emisiunea de luni, 13 octombrie, a show-ului “Mireasa pentru fiul meu” a avut parte de un eveniment inedit cu repercursiuni importante pentru mai multi concurenti aflati in Casa.

Este vorba despre primul telefon intrat in direct in acest sezon, venit din partea telespectatorilor. Recomandata drept Gabriela din Bucuresti, fana MPFM a facut mai multe declaratii incendiare, unele dintre ele materializand practic opinia multora dintre cei care urmaresc emisiunea zi de zi.

Dupa cateva remarci pozitive la adresa lui Cristian si a iubitei lui, Elly, au urmat cateva mici reprosuri la adresa Ionelei si a Valentinei.

Apogeul a fost atins cand a fost caracterizata Elena drept: increzuta, manipulatoare, barfitoare, rautacioasa si prezenta in show doar din interes.

Fan MPFM: “Elena te crezi superioara tuturor dar esti mai jos ca toti , de cand ai intrat in casa nu faci decat sa cataloghezi concurentii . Daca dadeati clasamentul din prima saptamana Elena era cu baiatul de pe primul loc …cu mama sau fara !”.

Nu a fost chiar cea mai fericita caracterizare la care se astepta Elena din partea telespectatorilor. Mai mult, dobrogeanca a gasit ca este mai bine sa se victimizeze, printre lacrimi care nu au reusit sa impresioneze prea multa lume inganand ca i s-a facut o caracterizare falsa.

Elena: “Toata lumea , si in casa si afara ,, ai grija la Elena ,, …daca sunt asa un mare pericol , mai bine ma retrag . Nu vreau sa sufar din nou.”

Comentariile fanilor emisiunii nu au intarziat sa apara, la scurt timp dupa finalul emisiunii. Majoritatea nu vede deloc jigniri in descrierea facuta la primul mesaj venit din partea publicului, lansandu-se promisiuni de “ajutor” pentru ca Elena sa paraseasca emisiunea in cel mai scurt timp posibil.