MPFM 14 IANUARIE 2015. Laur MPFM3, in tandreturi cu o blonda interesanta

Laur MPFM3 este foarte aproape de a o uita definitiv pe Oana, alaturi de care a format cel mai “comentat” cuplu din istoria show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”.

Desi a declarat in mai multe randuri ca nu mai este interesat de Oana, Laur nu a aparut in public la bratul vreunei domnisoare, multi speculand ca impacarea dintre cei doi fost concurenti ai emisiunii tv este doar o problema de timp.

Pana de curand caci Laur da semne ca a primit in viata lui o tanara blonda. Laur a fost vazut impreuna cu ea atat la petrecerea de Revelion cat si la mai multe iesiri in club.

Laur si Oana au format unul dintre cele mai controversate cupluri din casa “Mireasa pentru fiul meu”. S-au iubit, s-au certat, au incalcat regula 25 – care interzice relatiile intime intre concurenti – si au plecat ca un cuplu, acasa, insa relatia lor nu a trecut proba timpului. La scurt timp dupa ce au plecat din casa “Mireasa pentru fiul meu”, iubirea lor s-a “evaporat”, tensiunile si neintelegerile i-au dominat, pentru ca, in cele din urma, sa-si spuna “adio”. Se pare ca cea care a pus punct relatiei a fost Oana, insa Laur nu a suferit prea mult, si, la doar cateva luni de la despartire, a iesit la … vanatoare. “Caprioara” pe care a pus ochii este blonda, atragatoare si extrem de provocatoare. Dovada? Imaginea de mai jos, in care cei doi par extrem de apropiati.