MPFM 14 NOIEMBRIE 2014. Corina si-a refacut viata dupa episodul Traian

Corina a fost considerata de foarte multi fani ai emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” drept cea mai frumoasa concurenta a sezounului al treilea, o stagiune in care Constantina a fost aleasa “mireasa sezonului”.

Corina a format un cuplu, in competitie cu Traian, in ciuda opozitiei venite dinspre mama ei. Chiar daca timp de cateva luni, treburile parea a merge perfect intre cei doi tineri, timpul a demonstrat ca intre ei era o diferenta de mentalitate si educatie decisiva in ruptura definitiva a relatiei lor.

Traian si-a refacut rapid viata, dovada fiind numeroasele imagini in care “spaniolul” apare in preajma mai multor fete extrem de dragute.

Corina a fost insa afectata mai mult din punct de vedere sentimental. Pusese mult suflet in relatia cu Traian, ruptura de fostul coleg de competitie aducand multa tristete in viata bacaoancei.

O perioada indelungata nu s-a mai auzit nimic despre Corina motiv pentru care vestea ca ea a inceput o noua relatie a avut rolul de a-i bucura pe apropiatii show-ului matrimonial.

Corina pare a-si fi recapatat zambetul in preajma unui tanar simpatic si dezimvolt.

Comentariile care au insotit poza cu pricina sunt in totalitate favorabile fostei concurente de la “Mireasa pentru fiul meu”, semn al simpatiei de care se bucura Corina.

Fan MPFM: “ma bucur pt ea.”

Fan MPFM: “sper ca de data asta a facut alegerea si cu mintea nu numai cu inima, mult noroc ii doresc, si-mi pare rau ca nu si-a ascultat mama.”

Fan MPFM: “SA FII IUBITA SI RESPECTATA.”