MPFM 15 DECEMBRIE 2014. Elena: Ma simt singura in Casa. Vreau sa plec!

Foarte multi fani ai emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” au considerat ca Elena si Lucian nu erau facuti unul pentru altul in principal din lipsa oricaror sentimente din partea concurentei.

Lucian a fost eliminat din competitie, prin votul telespectatorilor, insa Elena nu s-a aratat foarte entuziasmata de acest eveniment, parca vrand sa contrazica speculatiile venite din afara Casei.

In emisiunea de luni a emisiunii a fost invitat si Lucian care a oferit, in direct, cateva declaratii surprinzatoare in care nu a exclus nici ideea unei reimpacari cu Elena.

Vorbele lui Luci au fost doar rezultatul vestilor care au descris-o pe Elena ca fiind foarte apatica dupa ultima gala saptamanala, dovada ca fostul ei iubit ii lipseste foarte mult.

“Ma simt singura aici. Vreau sa plec acasa. Nu mai am niciun rost in casa. Nu conteaza daca are legatura cu iesirea lui Luci. Stii foarte bine ce simt. Nu vreau sa zic nimic. Cand pleci sa treci pe la gard sa-ti arat”, a declarat Elena cu lacrimi in ochi.

Ba mai mult, in momentul in care Mirela Boureanu Vaida a anuntat, sambata, iesirea din casa a lui Luci, Elena a sarit la gatul lui si l-a sarutat cu foc.

“Vreau sa o intreb ce este cu ea. Sunt foarte bulversat si vreau sa o rog sa nu mai fie asa. Am vazut ca nu mananca, nu vorbeste. Nu stiu de ce m-a sarutat inainte de a pleca. Nu stiu ce se intampla cu ea. Tata zice ca asa este mai bine, ca am iesit din competitie. Daca va iesi singura din casa o sa mai vorbim. Vreau sa stiu decizia ei. M-ar ajuta sa stiu daca sufera dupa mine”, a spus Lucian.