MPFM 15 IANUARIE 2015. Mirela Boureanu Vaida a poftit la ciorba concurentilor din Casa de la Stefanesti

Micile “placeri” ale conditiei de femeie gravida nu aveau cum sa o ocololeasca pe Mirela Boureanu Vaida, moderatoarea show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”.

Dintre acestea face parte si pofta doamnei Mirela pentru anumite mancaruri care, datorita mirosurilor, i sa par adevarate delicii.

Mirela Boureanu a marturisit in cursul emisiunii desfasurate joi, in direct, ca face fata din ce in ce mai greu tentatiilor gastronomice, casa de la Stefanesti fiind unul dintre locurile in care mirosurile imbiitoare ale bucatelor gatite ii dau serioase pofte de mancare.

Vedeta, insarcinata in ultimul trimestru de sarcina, le-a spus concurentilor ca sunt sadici, caci o supun unui adevarat test de vointa. Mai mult decat atat, le-a cerut acestora sa-i puna un castron de ciorba cu afumatura la racit, pentru a putea gusta din mancarea care i-a starnit papilele gustative.

“De la o perioada incoace, iti place sa simti miros de mancare atunci cand intri intr-o casa. Sunteti sadici atunci cand vreti sa intampinati o gravida cu carne, ciorba si tot felul de bunatati. Eu propun sa mananc de la toata lumea. Daca am putea sa unim doua pauze, ca sa am timp sa… Daca ati putea s-o puneti la racit. Ar trebui sa ma concentrez si sa uit de mancare”, a declarat Mirela Boureanu Vaida.

Mirela Boureanu Vaida este insarcinata in ultimul trimestru.

Frumoasa prezentatoare urmeaza sa cedeze, incepand de saptamana viitoare, scaunul de prezentatoare Andreei Mantea, care-i va tine locul pentru doua luni. in acest timp, vedeta isi va aduce pe lume primul copil si se va ocupa indeaproape de acesta.